onsdag 1. februar 2012

Veien videre...

Hei alle- og bloggen!

(Bilde av ved, der det mangler litt ved i midten).

Jeg bestemte meg for 5 minutter siden at jeg ikke lenger kommer til å skrive mer om Nederland, ettersom jeg, for å være helt ærlig, ikke vet mer.

Til alle dere som nå ble skuffet over at jeg ikke lenger retter fokuset mot Nederland og trenger å vite mer om dette spennende landet;
Jeg har flere gode kolleger som har opplevd mye mer spennende ting i NL/Amsterdam enn det jeg har. Jeg kan gjerne sette dere i kontakt med nøkkelpersoner om dere ønsker dette. Ta kontakt!


Så, veien videre....
Bloggen blir mer dynamisk og mer uforutsigbar enn tidligere- da den har vært litt A4.
Jeg ser at Google ikke helt nå vet hvilke type anonnser de bør legge ut på bloggen, det har nå variert fra mye blekkpatronanonnser, flybilletter, hudkrem og visittkortanonnser. Litt for alle og enhver, altså.

Jeg har hørt at enkelte kjente bloggere som feks. Fotballfrue, Tone D. Aaberge med flere, skriver mye om klær, sminke, slankeprodukter etc. og dermed blir sponset av forskjellige butikker og FÅR masse av disse butikkene bare for å skrive om dem. Så enkelt! Hvorfor gjør ikke alle dette?

Siden jeg ikke er interessert i så mye annet enn mat og tøy (tøy bare fordi det er praktisk å ha, og forholdsvis dyrt å kjøpe) så kommer jeg til å ha litt fokus på dette fremover. Til dere som må ha det inn med t-spoon: Jeg skal bli sponset- spise gratis resten av livet imens jeg går i hypermoderne klær.
Anette's hjemmelagde Wok. (mat) Ingredienser handlet på Rema 1000 i byen.


Logo En hyggelig klesbutikk med klær.Til Varner-Gruppen: Jeg tar også i mot klær fra Volt, Levis, og Urban (minst mulig fra Urban)

Til slutt:

I dag har jeg vært på jobb, besøkt mine foreldre, hentet ved og ikke stort mer. Jeg har forresten fått nye lesere i fra et nytt land viser kartet på bloggen min, det er rett ved England en plass, tror kanskje det er Færøyene.. Så eksotisk og spennende.

God natt, verden. Vi BLOGGES. XOXO

4 kommentarer:

  1. Er jeg den første (og kanskje eneste) som kommenterer på bloggen din? Fett ass! Gratulerer med ny markedsstrategi for bloggen din!

    SvarSlett
  2. ....merker meg at jeg skrev "bloggen din" to ganger... urut, men det er tidlig om morgenen og jeg har jobbet lenge (nå har du forresten to kommentarer)

    SvarSlett
  3. Takk for alle fine kommentarer, Jon Audun! Du sprakk virkelig jomfruhinnen til bloggkommentarer!

    SvarSlett